Cursusagenda

Duo-cursus module 1 najaar 2023

Het is mogelijk om vanaf half september samen met een collega of andere belangstellende een duo-cursus aan te vragen. Je kunt je hiervoor ook alleen opgeven, dan kijk ik of er een geschikte medecursist is. De duo-cursus is bestemd voor professionele hulpverleners (academisch/HBO+ niveau).
Om een certificaat te halen, dienen de deelnemers alle bijeenkomsten aanwezig te zijn.
Mocht je mee willen doen en toch op 1 van de cursusbijeenkomsten verhinderd zijn, dan kunnen we gezamenlijk kijken of er een alternatieve datum beschikbaar is. Of je kunt de gemiste bijeenkomst inhalen via een individueel inhaalconsult. Daar zijn extra kosten aan verbonden.
De cursus vindt live plaats in de praktijk in Nijmegen. Bij bijzondere omstandigheden wordt uitgeweken naar beeldbellen.

Individueel cursustraject

Er kunnen (praktische) redenen zijn om een individueel cursustraject te volgen, dat geheel afgestemd is op jouw (werk)situatie.

Psychologiepraktijk Sentir is erkend als opleidingsinstituut door het CRKBO, daardoor wordt er geen BTW gerekend. Voor meer informatie of aanmelding voor een proefsessie, neem contact op.

Psychologiepraktijk - focusing

Focusing

De methode Focusing is een effectieve manier van aandacht geven aan emoties en dieperliggende gevoelens. Het is op een bepaalde wijze ‘scherpstellen’ op wat je in je lijf voelt over situaties of thema’s in je leven.

Gerelateerd

Ken uzelve

Ken uzelve

De oude Grieken zeiden het al: ‘Het is belangrijk om jezelf te kennen als je gelukkig en wijs wilt worden’. En vanaf de jaren ’60

Lees meer
Je lijf, je focuspunt

Je lijf, je focuspunt

Focussen is een methode om op een directe en respectvolle manier contact te maken met gevoelens. Het bevordert zelfinzicht en het constructief omgaan met gevoelens.

Lees meer