Cursusagenda

Groepscursus module 1 najaar 2021

De cursus is bestemd voor professionele hulpverleners (academisch/HBO+ niveau) en is gepland op vrijdagen.
Om een certificaat te halen, dient de deelnemer 7 van de 8 dagdelen aanwezig te zijn.
Mocht je mee willen doen, maar een hele cursusdag verhinderd zijn, dan is het mogelijk deze in te halen via een individueel inhaalconsult. Daar zijn extra kosten aan verbonden.
De cursus vindt live plaats in de praktijk in Nijmegen met gepaste fysieke afstand en voldoende ventilatie.  

Duo-cursussen

Het is ook mogelijk om vanaf januari samen met een collega of andere belangstellende, dus met zijn tweeën, een cursus te volgen.

Individueel cursustraject

Er kunnen (praktische) redenen zijn om een individueel cursustraject te volgen, dat geheel afgestemd is op jouw (werk)situatie.

Psychologiepraktijk Sentir is erkend als opleidingsinstituut door het CRKBO, daardoor wordt er geen BTW gerekend. Voor meer informatie of aanmelding voor een proefsessie, neem contact op.

Focusing

Focusing

De methode Focusing is een effectieve manier van aandacht geven aan emoties en dieperliggende gevoelens. Het is op een bepaalde wijze ‘scherpstellen’ op wat je in je lijf voelt over situaties of thema’s in je leven.

Gerelateerd

Ken uzelve

De oude Grieken zeiden het al: ‘Het is belangrijk om jezelf te kennen als je gelukkig en wijs wilt worden’. En vanaf de jaren ’60

Lees meer

Je lijf, je focuspunt

Focussen is een methode om op een directe en respectvolle manier contact te maken met gevoelens. Het bevordert zelfinzicht en het constructief omgaan met gevoelens.

Lees meer